Veelgestelde vragen

We hebben geen bezorgkosten. We bezorgen gratis door heel Nederland.

Per model verschilt het. We streven ernaar om alle bedden op voorraad te houden om het z.s.m. te kunnen leveren en anders is het binnen 10 werkdagen.

We bezorgen tot aan beneden deur. Bij flats en appartementen geldt hetzelfde.

Het is jammer genoeg niet mogelijk om in termijnen te betalen. We zijn heel scherp geprijsd met een minimale marge.

Jazeker! U kunt bij uw bestelling of direct online met ‘Ideal’ betalen of kiezen voor ‘betalen bij levering’. Betalen bij levering kan alleen contant afgerekend worden.

Dat klopt. Al onze prijzen gelden voor complete sets. Dat houdt in dat het inclusief hoofdbord, boxen, matrassen, topper, poten en verzending is.

Dat is zeker mogelijk. Bij uw bestelling kunt u een notitie plaatsen met daarin vermeld wanneer u het geleverd wenst. Wij houden er rekening mee en nemen contact met u op zodra het ingepland is.

Delta Plus boxspring is in vele opzichten geüpgraded. Hoofdbord is 110 cm i.p.v. 100 cm, boxen zijn 30 cm i.p.v. 20 cm en de topper is van 10 cm koudschuim i.p.v. 4 cm comfortschuim.

We hebben geen vaste openingstijden. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 088-605 1500 voor eventuele vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek bij ons in de showroom.

Ga verder met winkelen!

2- persoons (10)

Elektrisch (1)

Opberg (2)

Slide
All-in prijs
Slide
Gratis verzending
Slide
Goedkoopste van Nederland
Slide
Betalen bij levering