Welk Matras Past Het Best Bij Mij?

Bij Stuntbed bieden wij 3 verschillende matrassen aan en 1 topmatras. De topmatras zegt misschien al genoeg. Deze plaats je bovenop het normale matras. De topmatras zorgt voor extra comfort. Deze is dus geheel optioneel en zorgt voor extra comfort tijdens het slapen. 

De HYBRID Koudschuim HR45 zit standaart bij de bedden die wij bij Stuntbed leveren. Dit is een matras met een hoog ligcomfort en een lange levensduur. Dit matras bestaat uit koudschuim en heeft geen metalen veertjes ingebouwd. 

Bestel je een boxspring zonder matras dan kan je kiezen uit de Micro Pocketvering HYBRID 500 – 7 Zone en de Pocketvering HYBRID 300 – 7 Zone. Het verschil tussen deze 2 matrassen is het aantal pocketveren. Hoe meer pocketveren het matras heeft per vierkante meter, hoe beter je matras je lichaamsgewicht kan verdelen over het gehele matras. Dit zorgt dus voor een beter slaapcomfort als je wat meer lichaamsgewicht hebt. Heb je dus wat meer lichaamsgewicht dan adviseren wij een matras met meer pocketveertjes.

De 2 HYBRID matrassen zijn ook voorzien van een unieke ventilatie border. Dit zorgt voor extra ventilatie tijdens het slapen. Heerlijk voor in de zomermaanden dus. Ook zijn de matrassen afgewerkt met anti-allergische afritsbare bamboo comfort hoezen.

Advies Op Maat

Twijfel je nog over welk matras je moet kiezen? Je kan de matrassen natuurlijk ook uitproberen in onze showroom. Maar hier een showroom afspraak als je toch nog twijfelt over onze matrassen of boxsprings.

Boxspring Zonder Matras Kopen

Wij bieden ook boxsprings aan zonder matrassen. Je kan dus je oude matras gebruiken op je nieuwe boxspring. Let wel op dat de maten overeenkomen! Wij bieden 2 boxsprings aan zonder matras dat zijn de Delta Basis en de Delta Basis Plus. Je kan hier ook een van onze matrassen natuurlijk op leggen. Die zijn makkelijk te selecteren in de ingebouwde selector.

Waarom Een Topmatras Voor Je Boxspring?

Een topmatras zorgt niet alleen voor extra comfort maar kan er ook voor zorgen dan 2 matrassen 1 geheel worden. De kloof die tussen de 2 matrassen in ontstaat verdwijnt als het waren. 

De topmatras zorgt er ook nog eens voor dat je matras een langere levensduur krijgt. Dit komt doordat de topmatras lichaamsvocht af vangt en de hoes van de topmatras wasbaar is. Hierdoor zorg je ook nog eens voor extra hygiëne.

Hoe Onderhoud Ik Mijn Matras?

Door middel van het maandelijks omdraaien van je matras zorg je ervoor dat het matras niet naar je lichaam gaat blijven staan en dat je na een aantal jaar een soort kuil in je matras hebt gevormd. De pocketveertjes kunnen zich dan herstellen. Je voorkomt hier ook potentiële rugklachten mee doordat je altijd de juiste drukverdeling hebt. Om je matras nog langer mee te laten gaan moet je de juiste matras hoes lakes kopen. Wij adviseren 2 hoeslakens te gebruiken als eerste de molton hoeslaken. Deze beschermt je matras tegen vuil, vocht en slijtage. De molton hoeslakens zijn vaak waterdicht en wat steviger. Als 2de hoeslaken raden wij gewoon een standaard hoeslaken aan. Deze heeft geen waterdichte werkingen en zorgt alleen voor de standaard bescherming van het matras. Bovenop de Molton geeft hij wel wat extra comfort.