Een elektrische boxspring is een luxe variant op een normale boxspring. De elektrische boxsprings van Stuntbed zijn apart van elkaar in hoogte verstelbaar. Dit zorgt voor ultiem comfort aangezien beide kanten zelfstandig van elkaar ingesteld kunnen worden. Een elektrische boxspring is zeer geschikt voor ouder publiek maar ook voor mensen die opzoek zijn naar ultiem comfort. De elektrische boxsprings van Stuntbed hebben een strakke uitstraling en een zeer comfortabel pocketveer matras. Oprecht kan er dan ook gesproken worden van een elektrische boxspring van topkwaliteit en A-merk waardig.

Boxspring elektrisch

Met een boxspring elektrisch van Stuntbed, ben je verzekerd van de volgende voordelen:

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Elke maat dezelfde prijs 
  • Nederlandse fabrikant
  • Gratis levering

Stuntbed verkoopt de volgende elektrische boxsprings:

Boxspring elektrisch verstelbaar

De elektrische boxsprings van Stuntbed zijn verstelbaar. Dit zorgt voor ultiem comfort waarbij beide delen apart van elkaar ingesteld kunnen worden. Onze verstelbare elektrische boxsprings zijn daarnaast ideaal voor als je op je slaapkamer tv wilt kijken. Met de bijgeleverde afstandsbediening verstel je binnen slechts een aantal seconden je bedhoogte om zo perfect vanuit bed tv te kunnen kijken. De afmetingen en details van onze verstelbare elektrische boxsprings zijn als volgt:

  • Afmeting 180×200
  • In de kleur grijs
  • Met een hoofdbord van 10 of 30 vlakken

Profiteer nu ook van de voordelige elektrische boxsprings van Stuntbed. Honderden anderen gingen je voor en betalen bij levering is mogelijk. Daarnaast zijn de elektrische boxsprings uit voorraad leverbaar en binnen 5 werkdagen bij je thuis afgeleverd, met gratis bezorging. Dit onderscheidt Stuntbed in vergelijking met concurrenten. Geen onduidelijke extra kosten, maar van te voren duidelijk wat de kosten zijn, door transparante all-in prijzen. Nog geen elektrische boxspring in je slaapkamer? Bestel het dan snel op onze webshop!