Een 2 persoons boxspring is een luxe variant op een normaal bed. De 2 persoons boxsprings van Stuntbed zijn verkrijgbaar in 140×200, 160×200, 160×210, 160×220, 180×200, 180×210, 180×220, 200×200, 200×210 en 200×220. Daarnaast zijn de 2 persoons boxsprings allemaal inclusief hoofdbord, pocketvering matras, harde box, topper en poten. De 2 persoons boxsprings zijn verkrijgbaar in de kleuren antraciet, zwart, crème, grijs, donkerblauw, lichtblauw, olijfgroen en roze. De combinatie van verschillende kleuren en strakke hoofdbord maakt deze 2 persoons boxsprings perfect voor heel veel verschillende slaapkamers. De 2 persoons boxsprings zijn direct uit voorraad leverbaar en het is mogelijk om te betalen bij levering.

Tweepersoons boxspring

Met een tweepersoons boxspring van Stuntbed, ben je verzekerd van de volgende voordelen:

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Elke maat dezelfde prijs 
  • Nederlandse fabrikant
  • Gratis levering

Stuntbed verkoopt de volgende twee persoons boxsprings:

Voor iedereen is er een geschikte tweepersoons boxspring. Voor een goedkope twee persoons boxspring hebben we de Delta of Delta color. Voor mensen die liever een hogere slaaphoogte willen en meer comfort hebben we de Delta plus of Delta Plus Color. En tenslotte bieden we met de tweepersoons Boxspring Delta XXL een boxspring die zeer groot is met afmetingen tot 200×220. Het is ook mogelijk om bij ons een andere topper of matras te bestellen. Standaard worden onze tweepersoons boxsprings geleverd met de meest gangbare toppers en matrassen. Maar uiteraard is het mogelijk om jouw tweepersoons boxsprings volledig naar wens te maken. 

Profiteer nu ook van de voordelige tweepersoons boxsprings van Stuntbed. Honderden anderen gingen je voor en betalen bij levering is mogelijk. Daarnaast zijn de tweepersoons boxsprings uit voorraad leverbaar en binnen 5 werkdagen bij je thuis afgeleverd, met gratis bezorging. Nog geen tweepersoons boxspring in je slaapkamer? Bestel het dan snel op onze webshop!