Algemene voorwaarden van Stuntbed

Bezorgen
Wij bezorgen gratis door héél Nederland op het gehele assortiment op de webshop. De Boxsprings worden bezorgd door eigen bezorgdienst. Nadat u in de webwinkel uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een automatische bevestigingsmail van de door u gekochte producten. Na plaatsing van uw bestelling wordt er telefonisch een bezorgafspraak met u gemaakt. De levering vindt plaats op de afgesproken dag.

Een tijdsindicatie kan niet worden gegeven. Wel wordt u op de dag van bezorgen, indien mogelijk 15 tot 30 minuten van tevoren gebeld. U kunt er ook voor kiezen om uw producten af te halen. Geef dit aan in het telefoongesprek.

Let op:

  • Wij bezorgen niet op de Waddeneilanden
  • Wij bezorgen tot aan de benedendeur (begane grond)

Levertijd
De algemene levertijd voor onze boxsprings is: vandaag voor 16:00 uur besteld morgen in huis. Enkele van onze boxsprings hebben een langere levertijd van 3 á 6 weken, bekijk altijd de levertijd van de boxspring die u wilt bestellen.

Gebreken
Wanneer de geleverde producten aan u ter beschikking zijn gesteld, dient u deze direct te onderzoeken of de kwaliteit en/of kwantiteit van het geleverde overeenstemt met uw bestelling. Mocht er gebreken zijn, dient u dit zo spoedig mogelijk schriftelijk te melden. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@stuntbed.nl. Onze klantenservice zal zo snel mogelijk met u contact opnemen om de situatie op te verhelpen.

Betaalmethoden

iDeal betaling
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankieren gebruiker kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Hier zijn dan ook geen kosten aan verbonden.

Visa/Mastercard betaling
U kunt bij ons zowel met mastercard als met Visa betalen. Zodra u voor één van deze opties heeft gekozen wordt u doorgestuurd naar de Multisafe omgeving, waarbij u uw kaart gegevens op kunt
geven.

Let op:

  • Voor Visa en Mastercard betaalt u 1,85% van het aankoopbedrag extra.

Betalen bij aflevering
U kunt ook bij bezorgen betalen. Je betaalt dan het volledige bedrag aan de chauffeur die je bestelling komt bezorgen. U kunt dan alleen contant betalen.

Let op:

  • Voor betaling bij aflevering wordt er €10,- rembourskosten in rekening gebracht.

Garantie
Een garantietermijn is twee (2) jaar. De garantie is van kracht vanaf de datum van aankoop. U kunt aantonen dat u bij stuntbed.nl de aankoop hebt gedaan door middel van een factuur.

Producteigenschappen
De garantie geldt niet op productspecifieke eigenschappen die bijdragen aan het karakter van het product, gebruiksslijtage en oneigenlijk gebruik van het product. Materialen, zoals hout en stof blijven werken door verschillen in temperatuur en de kleur kan beïnvloed worden door licht. Stuntbed.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor problemen die ontstaan zijn door producteigenschappen.

Kuilvorming
Kuilvorming kan na enkele weken via een natuurlijk proces in het matras ontstaan, wanneer de matras zich heeft aangepast aan het lichaam. Dit is een normaal proces (ligplek). Het matras verliest hiermee geen ondersteuning of comfort. Garantie is enkel van toepassing bij extreme kuilvorming; meer dan 3,0 cm gemeten.
Je kunt dit eenvoudig meten door een rechte lat o.i.d. op de matras te leggen. Is het diepste punt van de matras dieper dan 3,0 cm dan kun je aannemen dat je te maken hebt met een kuil.

Kraken
Stuntbed.nl biedt geen garantie op krakende boxsprings door gebruiksslijtage. Controleer of de poten goed gemonteerd en aangedraaid zijn. Gebruik bij een harde vloer extra vilt onder de poten. Bij (elektrisch) verstelbare bedden kan het zijn dat bewegende delen door bijvoorbeeld de luchtvochtigheid of temperatuur geluid maken. Dit los je op door de scharnieren in te spuiten met een siliconenspray.

Wasvoorschriften
Stuntbed.nl biedt geen garantie op gewassen producten die niet geschikt zijn om te wassen in de wasmachine. (Top)matrashoezen dienen enkel door middel van een stofzuiger te worden gereinigd.

Disclaimer
Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, is stuntbed.nl niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden die mogelijk in de aangeboden informatie op deze website of op websites waarnaar wordt verwezen voorkomen. Bovendien wordt niet gegarandeerd dat de aangeboden informatie te allen tijde en in alle opzichten juist, volledig en actueel is. Stuntbed.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor welke vorm van schade die zou kunnen ontstaan op grond van deze online gegevens of interpretatie daarvan. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Voordat u handelt op basis van de geboden informatie, dient u deze eerst te verifiëren bij de verkoper en naar de van toepassing zijnde voorwaarden te vragen.

Gebreken
Bij gebreken aan het product heeft u recht op een gratis reparatie of vervanging van het product. Zichtbare gebreken dient u binnen 2 dagen na levering, schriftelijk te melden. Niet zichtbare gebreken dienen, binnen 7 dagen na ontdekking daarvan, schriftelijk worden gemeld. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Indien komt vast te staan dat een klacht terecht is, dan zal het product vervangen, herstellen, dan wel de reeds betaalde vergoeding voor het betreffende product aan u terugbetalen.

U kunt uw klacht indienen door een e-mail te sturen naar info@stuntbed.nl. We vragen u de originele factuurgegevens en indien mogelijk een digitale foto waarop de klacht duidelijk zichtbaar is toe te voegen.