Algemene voorwaarden van Stuntbed

Bezorgen
Wij bezorgen gratis door héél Nederland op het gehele assortiment op de webshop. De Boxsprings worden bezorgd door eigen bezorgdienst. Nadat u in de webwinkel uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een automatische bevestigingsmail van de door u gekochte producten. Na plaatsing van uw bestelling wordt er telefonisch een bezorgafspraak met u gemaakt. De levering vindt plaats op de afgesproken dag.

Een tijdsindicatie kan niet worden gegeven. Wel wordt u op de dag van bezorgen, indien mogelijk 15 tot 30 minuten van tevoren gebeld. U kunt er ook voor kiezen om uw producten af te halen. Geef dit aan in het telefoongesprek.

Let op:

  • Wij bezorgen niet op de Waddeneilanden
  • Wij bezorgen tot aan de benedendeur (begane grond)

Levertijd
De algemene levertijd voor onze boxsprings is: vandaag voor 16:00 uur besteld morgen in huis. Enkele van onze boxsprings hebben een langere levertijd van 3 á 6 weken, bekijk altijd de levertijd van de boxspring die u wilt bestellen.

Gebreken
Wanneer de geleverde producten aan u ter beschikking zijn gesteld, dient u deze direct te onderzoeken of de kwaliteit en/of kwantiteit van het geleverde overeenstemt met uw bestelling. Mocht er gebreken zijn, dient u dit zo spoedig mogelijk schriftelijk te melden. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@stuntbed.nl. Onze klantenservice zal zo snel mogelijk met u contact opnemen om de situatie op te verhelpen.

Betaalmethoden

iDeal betaling
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankieren gebruiker kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Hier zijn dan ook geen kosten aan verbonden.

Visa/Mastercard betaling
U kunt bij ons zowel met mastercard als met Visa betalen. Zodra u voor één van deze opties heeft gekozen wordt u doorgestuurd naar de Multisafe omgeving, waarbij u uw kaart gegevens op kunt
geven.

Let op:

  • Voor Visa en Mastercard betaalt u 1,85% van het aankoopbedrag extra.

Betalen bij aflevering
U kunt ook bij bezorgen betalen. Je betaalt dan het volledige bedrag aan de chauffeur die je bestelling komt bezorgen. U kunt dan alleen contant betalen.

Let op:

  • Voor betaling bij aflevering wordt er €10,- rembourskosten in rekening gebracht.

Garantie
Een garantietermijn is twee (2) jaar. De garantie is van kracht vanaf de datum van aankoop. U kunt aantonen dat u bij stuntbed.nl de aankoop hebt gedaan door middel van een factuur.

De producten moeten die eigenschappen bezitten die u bij normaal gebruik mag verwachten (conformiteit). Wordt aan deze verwachting niet voldaan, dan hebt u recht op reparatie, vervanging, ontbinding en/of prijsvermindering. U heeft de producten volgens de instructies gebruikt.

Gebreken
Bij gebreken aan het product heeft u recht op een gratis reparatie of vervanging van het product. Zichtbare gebreken dient u binnen 2 dagen na levering, schriftelijk te melden. Niet zichtbare gebreken dienen, binnen 7 dagen na ontdekking daarvan, schriftelijk worden gemeld. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Indien komt vast te staan dat een klacht terecht is, dan zal het product vervangen, herstellen, dan wel de reeds betaalde vergoeding voor het betreffende product aan u terugbetalen.

U kunt uw klacht indienen door een e-mail te sturen naar info@stuntbed.nl. We vragen u de originele factuurgegevens en indien mogelijk een digitale foto waarop de klacht duidelijk zichtbaar is toe te voegen.